• Bodite na dosegu rok vaše ciljne publike

V današnjem času je digitalni marketing veliko več, kot samo oglaševanje “nekje na spletu”.

S pravilnim pristopom lahko dosežete vaše stranke kjerkoli so in karkoli počnejo, predvsem pa so sporočila lahko personalizirana in dostavljena takrat, ko je to najbolj primerno. Učinkovitost dosegamo s pravilnimi pristopi, ki so prilagojeni potrebam in željam vaših strank. Le tako lahko dosežemo, da bodo stranke z veseljem izbrale vas in ne vaše konkurence.

Z uporabo različnih strategij in različnih digitalnih kanalov želimo doseči kar se da dober učinek glede na vložena sredstva. 

Kako vam lahko pomagamo?

Oglaševanje na socialnih medijih

Facebook / instagram / youtube / linkedin / tik tok

Najbolj razširjeni digitalni kanali, na katerih enostavno ne smete manjkati s predstavitvijo svojih izdelkov ali storitev!

Performance digitalni marketing

Za spletne trgovine

Imate spletno trgovino in niste zadovoljni s prodajo preko nje? Performance digitalni marketing vam bo zvišal prodajo!

sms/email avtomatizacija marketinga

cenovno učinkovita podpora promocijam in prodaji

Naj tehnologija dela za vas! Avtomatizacija bo olajšala delo prodaji in bistveno znižala stroške pridobitve in podporo strankam.

outsourcing digitalnega marketinga

Celovita rešitev za manjša in srednje velika podjetja

Veste, da potrebujete digitalni marketing a ne želite zaposliti strokovnjaka? Sedaj lahko najamete celoten oddelek za digitalni marketing in prepustite strokovnjakom, de delajo za vas! S predvidljivimi stroški ter optimalnimi rezultati.

Oglaševanje v iskalnikih

google / bing / yandex

Naj vas stranke “pogooglajo”. Oglaševanje po ključnih besedah je bistvenega pomena za optimalno vidnost na spletu.

nativno oglaševanje

prisotnost na več kot 100 spletnih portalih

Raziskave kažejo, da so oglasi, ki se “zlijejo” z vsebino spletne strani do 70% bolj učinkoviti, kot klasični slikovni oglasi.

optimizacija za iskalnike (seo)

učinkovito rangiranje v spletnih iskalnikih

SEO je osnova, da bo vaša spletna stran višje med prikazi v iskalnikih. Dobili boste več brezplačnih obiskov na spletno stran!

Coaching za digitalni marketing

zunanja strokovna pomoč za učinkovitost in rast

Imate svojo ekipo za digitalni marketing a ne dosegate željenih uspehov? Včasih je dovolj, da nekdo pregleda dosedanje delo in svetuje, kako lahko stvari izboljšate. Naši strokovnjaki vam bodo prevetrili digitalni marketing in zagotovili boljše rezultate v prihodnje.

Kontaktirajte nas!

Dobre digitalne zgodbe zahtevajo dobro komunikacijo. Ravno zato si želimo z vami opraviti pogovor, na podlagi katerega lahko pripravimo primerno digitalno strategijo in ponudbo, ki vam najbolj ustreza. Pokličite nas in rezervirajte termin še danes!

All rights reserved! ©2021 Kinvart d.o.o.